Society

Λύκεια: Με σχολική κάρτα και self test επιστρέφουν οι μαθητές - Τι θα γίνει με Γυμνάσια, Δημοτικά

Άνοιγμα σχολείων: Μετά από πολλούς μήνες οι μαθητές των Λυκείων της χώρας επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες, με «όπλο» τα self test - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε - 15 ερωτοαπαντήσεις για την ασφαλή επιστροφή

Τη συνέχιση της λειτουργίας των λυκείων δια ζώσης από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων οι ειδικοί ήταν διχασμένοι για το άνοιγμα των λυκείων στις 12 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, διάσταση απόψεων υπήρξε για τα εξής θέματα: Αν θα πρέπει να ανοίξουν όλες οι τάξεις του Λυκείου ή μόνο η Γ’ Λυκείου και για τα σχολεία στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο. Τελικά η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκανε αποδεκτή την πρόταση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα λύκεια σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Οι ανακοινώσεις Κεραμέως

«Τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα στην τάξη, τηρουμένων όλων των μέτρων που έχουμε ήδη λάβει», ανέφερε η κ. Κεραμέως και πρόσθεσε: «Ανοίγουμε σταδιακά και με ασφάλεια τα σχολεία».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved