Συνεπιμέλεια: Επιστολή των Ενεργών Μπαμπάδων στον πρωθυπουργό – «Η δημόσια διαβούλευση μίλησε»
Society

Συνεπιμέλεια: Επιστολή των Ενεργών Μπαμπάδων στον πρωθυπουργό – «Η δημόσια διαβούλευση μίλησε»

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση και τα συντριπτικά περισσότερα σχόλια υπέρ της συνεπιμέλειας.

«Η δημόσια διαβούλευση μίλησε.... και μίλησε πολύ ηχηρά για το ύψιστο συμφέρον του παιδιού. Μίλησαν οι καρδιές των γονιών, των ανιόντων των συγγενών αλλά κυρίως των συμπολιτών μας. Έστειλαν μήνυμα ότι ο γονιός (πατέρας συνήθως) πρέπει να ανατρέφει και όχι απλά να επικοινωνεί με το παιδί του» τονίζεται στην επιστολή.

Σημειώνεται ότι από τα 15.230 σχόλια που εγκρίθηκαν τα 12.289 (ποσοστό 81%) ήταν υπέρ της συνεπιμέλειας και μόνο τα 2.941 ήταν κατά (ποσοστό 19%).

«Ο Ελληνικός λαός, στην συντριπτική του πλειοψηφία, ενώνει την φωνή του μαζί μας διότι έχει αντιληφθεί πλέον, πολλές φορές από προσωπικές εμπειρίες, την τραγική κατάσταση που επικρατεί λόγω της αποκλειστικής επιμέλειας η οποία καλλιεργεί την νοοτροπία της αντιδικίας» προσθέτουν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχουμε την ελπίδα ότι θα βελτιώσετε το νομοσχέδιο ώστε να είναι πράγματι τολμηρό, ισορροπημένο και ταυτόχρονα εναρμονισμένο με την άποψη των χιλιάδων ανθρώπων που έλαβαν μέρος στην δημόσια διαβούλευση και κατέθεσαν την γνώμη τους» τονίζεται, τέλος, στην επιστολή.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved