Γλυκά Νερά: Έτσι πέρασε ο 32χρονος πιλότος το πρώτο του βράδυ στο κρατητήριο
Society

Γλυκά Νερά: Έτσι πέρασε ο 32χρονος πιλότος το πρώτο του βράδυ στο κρατητήριο

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στον 7ο όροφο του κρατητηρίου της ΓΑΔΑ και στην γυναικεία πτέρυγα πέρασε το βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί την Παρασκευή.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα χαμογέλα και το ρεπορτάζ της Ειρήνης Αρβανίτη, έφαγε κανονικά και κοιμήθηκε και δεν ζήτησε κάτι ιδιαίτερο. Επίσης ζήτησε από τους αστυνομικούς μια τηλεκάρτα ώστε να επικοινωνεί με τους δικηγόρους του και την οικογένειά του. Η μόνη αγωνία του είναι το 11 μηνών παιδί του!

Μάλιστα σήμερα τον επισκέφτηκε και ο δικηγόρος του προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία του στον ανακριτή.

Εδώ και καιρό οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον νεαρό πιλότο, ενώ κατά την πρώτη του κατάθεση ο ίδιος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αδυνατώντας να δώσει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς τόσο για τον τρόπο με τον έγινε η δήθεν ληστεία στο σπίτι τους, όσο και για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων δραστών.

Την Πέμπτη 17/6 ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος πέρασε από πολύωρη ανάκριση των αστυνομικών, όπου και "έσπασε" ομολογώντας την φρικτή πράξη του.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος πιλότος.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 18/6, με αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στην Ευελπίδων ο δολοφόνος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved