Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της
Society

Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της

Γλυκά Νερά: Γρίφος η φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν το μοιραίο βράδυ

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 12 το βράδυ χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι λόγοι και η οποία δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με τη μικρή Λυδία στα χέρια του.

Kαι μπορεί να έχει ομολογήσει το έγκλημα ο 32χρονος πιλότος, η όλη υπόθεση των Γλυκών Νερών παραμένει να γεννά ερωτηματικά, πολλά εξ αυτών είναι -για την ώρα- αναπάντητα.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι αναζητήσεις της Κάρολαϊν το μοιραίο βράδυ στο διαδίκτυο για να βρει ξενοδοχείο καθώς μια φωτογραφία που έχουν βρει οι αρχές και τους έχει προβληματίσει.

Όπως αναφέρει το ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες και ήταν στο χρονικό διάστημα που η Καρολάιν μετά τον τσακωμό με τον σύζυγό της βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του Βασίλης Σπύρου: «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «η μέριμνά του αφορά το μέλλον του παιδιού, γιατί έχει ακούσει διάφορα, ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια, ότι θα το χάσει από τη ζωή του.».

Και υπογράμμισε ότι το θέμα του παιδιού δεν είναι υπερασπιστικό όπλο ενώ για του έχει ζητήσει κάτι ο δράστης, ο κ. Σπύρου είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα, παρά μόνο να φροντίσει τι θα γίνει με το παιδί.

Και ανέφερε ότι οι οικογένειες της Κάρολαϊν και του Μπάμπη είναι σε συνεννόηση σχετικά με το παιδί. Οι γονείς του δράστη επιθυμούν να μεγαλώσουν το παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved