Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τον γάμο της Καρολάιν και του πιλότου στην Πορτογαλία
Society

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τον γάμο της Καρολάιν και του πιλότου στην Πορτογαλία

Γλυκά Νερά: Από τον ρομαντικό γάμο στην Πορτογαλία, στο έγκλημα που πάγωσε το πανελλήνιο!

Η Καρολάιν και ο Μπάμπης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόνησο και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν σε θέρετρο της Πορτογαλίας, με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο και τις ετοιμασίες του ζευγαριού!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την εξέλιξη της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά. Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως την σκότωσε.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής κοπέλας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Μέσα από τα κρατητήρια δήλωσε στον Ant1 για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν: «Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε».

Και τόνισε «Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καβγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Δείτε τις φωτογραφίες από το γάμου του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved