Έγκλημα στα Γλυκά νερά: Τι είπε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του
Society

Έγκλημα στα Γλυκά νερά: Τι είπε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις 16:30 η ώρα τελείωσε η απλογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ανακριτή.

Από εκείνη την ώρα βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα. Στη συνέχεια οι δύο δικαστικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, εμφανίστηκε με υπόμνημα και υπέβαλλε δύο αιτήματα.

Το πρώτο αίτημα αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim, καθώς αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο σχετικά με τον σχεδιασμό του εγκλήματος.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους και να περιγράψουν το αν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ τους.

Ο ίδιος φέρεται να επέμεινε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή εξαιτίας της έντασης που είχε προηγηθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε απο το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Εκεί, όπως υποστήριξε, είχαν μια φορτισμένη συζήτηση και στη συνέχεια εκείνος επιχείρησε να την αγκαλιάσει. Όπως φέρεται να περιέγραψε στον ανακριτή, έγειρε δίπλα της και έπειτα από λίγο κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να ζήτησε ξανά συγγνώμη, λέγοντας ότι κατέστρεψε δυο οικογένειες με την πράξη του και διέλυσε και την δίκη του με την 20χρονη κοπέλα.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved