Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο πιλότος - δολοφόνος της Καρολάιν - Κύμα οργής στο Twitter
Society

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο πιλότος - δολοφόνος της Καρολάιν - Κύμα οργής στο Twitter

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την απολογία του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κλήθηκε σήμερα να δώσει απαντήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα του, αλλά και την «παράσταση» που έστησε επί 37 ημέρες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Ο κατηγορούμενος πιλότος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή είχε κριθεί ύποπτος φυγής λόγω του επαγγέλματος του, αφού είναι πιλότος, ενώ επιβαρυντικά λειτούργησε και η οικονομική άνεση που διαθέτει και θα μπορούσε να τον οδηγήσει εκτός χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος χαρακτηρίστηκε ως άνθρωπος «χωρίς αναστολές», τόσο από τον τρόπο δολοφονίας της 20χρονης Καρολαϊν, όσο και από την μετέπειτα συμπεριφορά του με την σκηνοθετημένη ληστεία και η την παράπλανησης των αρχών.

Ο κατηγορούμενος σήμερα κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα, αλλά κλήθηκε να απαντήσει και στις δεκάδες ερωτήσεις του ανακριτή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να επέμεινε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν είχε κίνητρο. «Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος που αρνείται σθεναρά τον ισχυρισμό περί αφαίρεσης της κάρτας μνήμης της κάμερας στο ισόγειο του σπιτιού τρεις βρες πριν το φόνο.

Μάλιστα, φέρεται να υπέβαλλε δύο αιτήματα. Το πρώτο αίτημα αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim, καθώς αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο σχετικά με τον σχεδιασμό του εγκλήματος.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους και να περιγράψουν το αν υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ τους.

Ο 33χρονος βρέθηκε από την αρχή στη μικροσκόπιο της αστυνομίας και μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων, οδηγήθηκε για πολλοστή φορά στη ΓΑΔΑ, όπου έπειτα από κάποιες ώρες «έσπασε» και ομολόγησε την φρικτή πράξη του. Μετά την «παράσταση» που είχε ανεβάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, άλλαξε στάση και ζήτησε ξαφνικά συγγνώμη, διατρανώνοντας τον έρωτα του για την 20χρονη Καρολάιν. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα», είπε στους αστυνομικούς, ενώ λίγα λεπτά αργότερα περιέγραφε τον τρόπο που την οδήγησε στη θάνατο ενώ εκείνη σπαρταρούσε στην αγκαλιά του.

«Η Καρολάιν κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Η Καρολάιν ήταν μπρούμυτα στο κρεββάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Εγώ της είπα: Να πάρω τη μικρή και να ανεβούμε επάνω; Και αυτή μου απάντησε: όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω, και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφικτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω να κοιμηθεί. Συνέχιζε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι 3 μαζί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπό σας στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω στην αγκαλιά μου μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα αλλά ήταν μάταιο. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί», είπε στους αστυνομικούς.

Πάντως η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου φαίνεται πως στήθηκε με τρόπο που θα επιχειρήσει να διεκδικήσει είτε κάποιο ελαφρυντικό στο δικαστήριο, είτε θα προσπαθήσει να «αποτινάξει» από πάνω του την προσχεδιασμένη ανθρωποκτονία και το έγκλημα του να αποδοθεί στο βρασμό ψυχικής ορμής. Δηλαδή, αναμένεται να επιχειρήσει να πείσει ότι η πράξη του δεν ήταν μια γυναικοκτονία που προέκυψε όταν η 20χρονη αρνήθηκε να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του, αλλά πως επρόκειτο για μια έκρηξη θυμού, αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Βέβαια, θα πρέπει να απαντήσει στο γιατί αφαίρεσε την κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας τρεις περίπου ώρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως πλέον η κόρη του είναι η μόνη που τον ενδιαφέρει. «Οι δύο οικογένειες είναι σε συνεννόηση για το θέμα του παιδιού», δήλωσε ο συνήγορος του που αναμένεται να επισκεφθεί και την εισαγγελία ανηλίκων για το θέμα. Μάλιστα, οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου έχουν προχωρήσει την διαδικασία και ήδη έχουν διαβιβάσει τις απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τις δυο οικογένειες.

Κύμα οργής και στο Twitter.


Δείτε τι γράφουν στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved