Γλυκά Νερά: Τα λόγια του πιλότου στην κάμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή
Society

Γλυκά Νερά: Τα λόγια του πιλότου στην κάμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από χθες, 22 Ιουνίου είναι στις φυλακές Κορυδαλλού κει μετά την απολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κρίθηκε προφυλακιστέος.

0 33χρονος πιλότος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ αν έχει να πει κάτι και είπε: «Μια μεγάλη συγγνώμη παιδιά».

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στο Πρωινό.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είχε τονίσει: «Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας. Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ρεπόρτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε αναφέρει ότι ο πιλότος όταν ρωτήθηκε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω τι θα έκανε, δήλωσε: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου».

Στο δεύτερο ερώτημα του ΑΝΤ1, τι θα πουν στο παιδί όταν μεγαλώσει, όταν ζητήσει εξηγήσεις, εκείνος απάντησε, δεν θέλησε να πάρει θέση και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα».

Ρωτήθηκε και τη συγκλονιστική στιγμή που ενώ έχει διαπράξει το έγκλημα, στο μνημόσυνο αγκαλιάζει τη μητέρα της λίγο πριν οι αστυνομικοί τον παραλάβουν για να τον φέρουν στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απάντησε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved