Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελόντρια πυροσβέστης αποκαλύπτει: «Κακοποιήθηκα, έφτασα κοντά στον θάνατο»
Society

Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελόντρια πυροσβέστης αποκαλύπτει: «Κακοποιήθηκα, έφτασα κοντά στον θάνατο»

Η Κατερίνα Ιωαννίδου είναι μία από τις εθελόντριες πυροσβέστες από το μέτωπο της φωτιάς που οι φωτογραφίες της έχουν γίνει viral, καθώς στο πρόσωπό της φαίνεται η απόγνωση, η αγωνία να σβήσει τις φωτιές.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου έγινε γνωστή όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τη μάχη που έδωσε στη φωτιά στην Ανάβυσσο τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε μιλήσει στα ΝΕΑ, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές για τη ζωή και τη δουλειά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ρίχτηκε στις φλόγες της ζωής από νωρίς, ύψωσε το ανάστημά της στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και δεν ξέχασε ποτέ ότι η αλληλεγγύη κρατά την εσωτερική της αρμονία.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της «Εφτασα πολύ κοντά στον θάνατο. Υπέστην κακοποίηση, άγριο ξύλο, από τον τότε φίλο μου», είχε δηλώσει. Στην ερώτηση για το πώς αντιμετώπισε την κακοποίηση, η Κατερίνα Ιωαννίδου είχε αποκαλύψει: «Παρόλο που κινδύνεψα πολύ γιατί το χτύπημα ήταν στο κεφάλι πολύ μεγάλο, νομίζω ότι το αντιμετώπισα με σθένος και με τη βοήθεια του Θεού το ξεπέρασα. Εμαθα να μην ανέχομαι το μπούλινγκ και όταν έβλεπα ότι διαπράττονταν μια αδικία εις βάρος κάποιου αδύνατου, έτρεχα για να τον βοηθήσω. Θυμάμαι να φωνάζουν τη μητέρα μου συνέχεια στο σχολείο για να της παραπονεθούν ότι τσακώθηκα».

Η Κατερίνα Ιωαννίδου είχε αποκαλύψει πως έπαθε ένα break down και κατέρρευσε.

«Ημουν μέσα στο λεωφορείο στην Κρήτη και πήγαινα στη δουλειά μου. Δίπλα μου καθόταν ένας κύριος, ο οποίος μασούσε τσίχλα. Κάποια στιγμή σηκώθηκα πάνω και άρχισα να τον γρονθοκοπώ άγρια γιατί με ενοχλούσε ο ήχος που έκανε όταν ανοιγόκλεινε το στόμα του. Δεν καταλάβαινα τι έκανα φυσικά, διότι ήμουν σε κατάσταση αμόκ. Μου είπαν μετά που μου εξιστόρησαν το συμβάν ότι σταμάτησε ο οδηγός του λεωφορείου, κάλεσαν και ήρθε ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο για να πάρει για προληπτικούς λόγους τον άνθρωπο που έδειρα. Εμένα με έλαβαν στο περιπολικό, έδωσαν σήμα για να με πάνε στο Τμήμα γιατί οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν τι ακριβώς μου συμβαίνει. Ευτυχώς ένας αστυνομικός κατάλαβε ότι έπρεπε να με πάνε στο νοσοκομείο.

Με μετέφεραν στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, με εξέτασε ο ψυχίατρος και η διάγνωσή του ήταν ότι έπαθα νευρικό κλονισμό από υπερκόπωση. Οταν περιέγραψα στον γιατρό τη ζωή μου και τα ωράρια που δουλεύω και τι ακριβώς κάνω, μου επέβαλε να κρατήσω μία δουλειά και μία από τις δραστηριότητες που ασχολούμουν…». Η Κατερίνα Ιωαννίδου εργάζεται ως εποχική υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού. «Από 8 ετών είμαι στο κομμάτι του εθελοντισμού, χάρις στις αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Τώρα έχω την τιμή να εργάζομαι εποχική στην πολιτική προστασία δήμου Σαρωνικού, είμαι περήφανη, είμαι πολύ τυχερή”, έχει δηλώσει.

«Ανατριχιάζω ήδη… Μόλις είχαμε απεγκλωβιστεί από μία εστία πυρκαγιάς που μας είχε περικυκλώσει. Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται κατά πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο. Δεν σταματήσαμε όμως, χάρη στη σωστή καθοδήγηση του κ. Αντώνη Γκίνη και του κ. Γαλάνη του αντιδημάρχου, κατάφεραμε και βγήκαμε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις σπίτια, τη φύση μας, να καίγονται ήταν πολύ λυπηρό», είχε πει τότε για τη φωτιά στην Ανάβυσσο στα Νέα.

Και σε αυτές τις τρομακτικές φωτιές που κατακαίνε τη χώρα μας είναι εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved