Φωτιά στην Εύβοια: Η συγκλονιστική φώτο με το ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει το γύρο του διαδικτύου
Society

Φωτιά στην Εύβοια: Η συγκλονιστική φώτο με το ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει το γύρο του διαδικτύου

Φωτιά στην Εύβοια: Χιλιάδες στρέμματα γης κάηκαν στην Βόρεια Εύβοια και εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ανάμεσα στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας, που χθες, 8 Αυγούστου εγκατέλειψαν το σπιτικό τους, ήταν ο 89χρονος Γεώργιος Λιάκος και η 87χρονη Παρισσώ Λιάκου, που ζουν στο χωριό Πευκί.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι “πρωταγωνιστεί” στη συγκλονιστική φωτογραφία που τράβηξε την Κυριακή (08.08.2021), ο Κώστας Τσιρώνης για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιάκος και η Παρισσώ Λιάκου βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση.

Η φωτογραφία τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Πολλοί celebrities την αναδημοσίευσαν και είναι «γροθιά στο στομάχι»!

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη φωτογραφία: «Γροθιά στο στομάχι» 💔😢
Ολομόναχοι μέσα στο χάος …

Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιακος (89 ετών) και η Παρισσώ Λιάκου (87 ετών ) βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση…

Την φωτογραφία τράβηξε ο Κώστας Τσιρώνης για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων."!

https://www.instagram.com/p/CSWDflODv5U

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: "Ο κυριος Λ…. ,89 ετών κ η σύζυγος του 87 ετών, μαζι με το σκυλάκι τους την Bella «ξαπλωσαν» λιγο να ξεκουραστούν στο κατάστρωμα του φέρι μποτ και περιμενουν …. 😪🤍θεα το τεράστιο μέτωπο της φωτιάς που θεριεύει κ τους απειλεί."!

https://www.instagram.com/p/CSVMTIvKZjR

Η Ελένη Τσολάκη: "Συγγνώμη….😔"!

https://www.instagram.com/p/CSWGVVDD0Jp

Και η Έλενα Ακρίτα:

https://www.instagram.com/p/CSWIMr_odRl

Η Σοφία Τουντούρη: 8.8.2021- Γεώργιος και Περισσώ Λιάκου. Ετών 89 και 87 αντίστοιχα. Μαζί τους το σκυλάκι τους, η Μπέλα. Κάτοικοι του χωριού Πευκί στην Εύβοια. Επιβιβάστηκαν στο φέρι μποτ χωρίς να προλάβουν να πάρουν τίποτα μαζί, καθώς χρειάστηκε να εγκαταλείψουν το σπίτι τους πριν εκείνο κινδυνεύσει να τυλιχτεί στις φλόγες.
* απο τη στιγμή που είδα τη φωτογραφία του Κώστα Τσιρώνη για το ΑΠΕ δεν μπόρεσα να τη βγάλω απο το μυαλό μου. Πόνος στην καρδιά. Θλίψη. Αυτή η σπαρακτική εικόνα αποτυπώνει το δράμα των τελευταίων ημερών. Και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά.
Μετά απο μια μάχη χαμένη, ας προσευχηθούμε για την επόμενη ημέρα. 🙏🏻

https://www.instagram.com/p/CSWD4ESo3Vf
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved