Επίθεση με βιτριόλι: Τα συγκλονιστικά λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου
Society

Επίθεση με βιτριόλι: Τα συγκλονιστικά λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου

Επίθεση με βιτριόλι: Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης (15-09) η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συνεχίζει να δίνει γενναία τη «μάχη» της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πέρασε το κατώφλι της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στο Πρωινό λίγη ώρα νωρίτερα αποκαλύφθηκε η συνομιλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την δημοσιογράφο της εκπομπής, μερικά λεπτά πριν την άφιξή της στο δικαστήριο.

«Δεν είμαι καλά αλλά θα πάω», ψέλλισε.

Η ίδια επέμενε να βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μην το κάνει.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Η υπόθεση, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αναίτια επίθεση, το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, το γεγονός ότι η κατηγορουμένη ομολόγησε την πράξη της, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη σύλληψή της, παρά τη βαρύτητα των στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά κυρίως οι διαρκείς μάχες που δίνει η Ιωάννα «όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτής της ιστορίας που δείχνουν ότι οι προβολείς της δημοσιότητας θα είναι στραμμένοι στη δικαστική αίθουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved