Επίθεση με βιτριόλι: Το χειροκρότημα του κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Το μήνυμα της οικογένειας
Society

Επίθεση με βιτριόλι: Το χειροκρότημα του κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Το μήνυμα της οικογένειας

Επίθεση με βιτριόλι: Φορώντας καπέλο, γάντια και ειδική μάσκα σε όλο της το πρόσωπο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατέφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Κατά τη διάρκεια της άφιξης της Ιωάννας, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, την πλησίασε και της εξέφρασε τη συμπόνια του. Στη συνέχεια της εξήγησε ότι απλά θα κάνει τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο κόσμος χειροκροτούσε και της φώναξε μπράβο, αναγνωρίζοντας τη ψυχική δύναμη που κρύβει μέσα της η Ιωάννα.

Μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η δίκη, προτού συμπληρωθεί το 18μηνο της κατηγορούμενης στη φυλακή.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

Η οικογένεια της Ιωάννας ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.

«Στη γιατρό μου, τη Μαρία Καλοφώνου οφείλω τη ζωή μου, είναι ο φύλακας άγγελός μου. Νιώθω τυχερή που βρέθηκα στα χέρια της. Κάθε φορά που έμπαινα στο χειρουργείο, όταν την ένιωθα κοντά μου στο χώρο, ηρεμούσα αμέσως. Σκεφτόμουν “είναι εδώ η Μαρία μου και με προσέχει”. Ακόμα και στις αμέτρητες και επώδυνες αιμοληψίες που έπρεπε να μου κάνουν, επειδή είμαι παντού καμμένη στα χέρια και δεν έβρισκαν πουθενά φλέβες για να μου πάρουν αίμα, πέρα από την μηριαία αρτηρία -το οποίο είναι πολύ επώδυνο και δύσκολο. Κάποιες φορές έπρεπε να προσπαθήσουμε τρεις και τέσσερις φορές. Όσο και να πονούσα, όσο και να έκλαιγα, η Μαρία μου θύμιζε πάντα πως είναι για το καλό μου, ήταν η μόνη που εμπιστευόμουν», είχε πει η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved