Επίθεση με βιτριόλι: Καρέ καρέ η άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της κατηγορούμενης στο δικαστήριο
Society

Επίθεση με βιτριόλι: Καρέ καρέ η άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της κατηγορούμενης στο δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται σήμερα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να έχει τον πρώτο ρόλο, καθώς η δικάσιμος ξεκίνησε με την κατάθεσή της.

Η Ιωάνα επιδεικνύοντας μεγάλο ψυχικό σθένος, βρίσκεται παρούσα από την πρώτη μέρα της δίκης και θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί μέχρι να ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 9 ακριβώς και μπήκε στο εφετείο για να δώσει την κατάθεση της.

Στο Εφετείο βρέθηκε και η κατηγορούμενη, η οποία θα παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Η κατηγορούμενη έφτασε από διαφορετική είσοδο στο δικαστικό μέγαρο, ώστε να μην έρθει σε επαφή με τους δημοσιογράφους.

Η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα είναι αρκετά δύσκολη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε ό,τι αφορά στον άνδρα που φέρεται ως το πρόσωπο που «πυροδότησε» τις κινήσεις της κατηγορούμενης, ο συνήγορος της Ιωάννας σημείωσε ότι «αυτός έχει κληθεί στο δικαστήριο. Η Ιωάννα δεν τον ξέρει καν τον άνθρωπο. Η Ιωάννα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κατηγορούμενη για το πρόσωπο αυτό και από εκεί άρχισαν όλα».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε «αμέσως μετά το έγκλημα, η κατηγορούμενη, τον πήρε πέντε φορές τηλέφωνο. Είναι καταγεγραμμένες οι κλήσεις. Ξέρουμε ποιος είναι και ακόμη δεν έχει καταθέσει».

Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που φέρεται να εξετάζεται ως πιθανός συνεργός της δράστριας εμφανίστηκε σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο φερόμενος ως συνεργός της κατηγορουμένης ζήτησε να καταθέσει στη δίκη, που θα συνεχιστεί σήμερα. Η διαδικασία, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών τους παρέπεμψαν στη Γραμματεία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανόν σήμερα, είτε ο ίδιος ο φερόμενος ως συνεργός είτε ο δικηγόρος του, να εμφανιστεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved