Digital Greece Race for the Cure® 2021: Πρόγραμμα 3ημέρου
Society

Digital Greece Race for the Cure® 2021: Πρόγραμμα 3ημέρου

1-2 και 3 Οκτωβρίου, όπου κι αν είμαστε,είμαστε μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο μπορούν να κάνουν τις δικές τους διαδρομές αφιερωμένες στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όλο το 3ήμερο της digital διοργάνωσης!

Η φετινή διοργάνωση του Digital Greece Race for the Cure® είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αγαπημένης μας Λιολιώς Κολυπέρα, Πρόεδρου του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" Ν. Αχαΐας.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Η έναρξη του φετινού Digital Greece Race for the Cure® συμπίπτει με την έναρξη του Οκτωβρίου, μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα διαδικτυακών δράσεων ανοίγει με το webinar "Μαζί ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού", με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και συζήτηση με το κοινό.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, 5μμ-7.30μμ,
live στο Facebook του Συλλόγου "Άλμα Ζωής"

Θέματα του webinar:

  • H αξία της άσκησης
  • H σημασία της διατροφής
  • Η φροντίδα της ψυχικής υγείας
  • Η ανάγκη για επιστροφή στον προληπτικό έλεγχο εν μέσω COVID-19
  • Η συμβολή του γονιδιακού ελέγχου στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Περισσότερα: https://greecerace.gr/nea/webinar-mazi-enimeronomaste-karkino-mastou

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, από τις 12 μμ ως τις 6μμ θα πραγματοποιηθεί έκθεση περιπτέρων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο Ζάππειο, καθώς και κλινικός έλεγχος μαστού κατόπιν ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων μας από την πανδημία.

Σάββατο 8.30 μμ Φωταγώγηση ιστορικού κτηρίου της Αθήνας.

Δείτε τη live στο Facebook του Συλλόγου "Άλμα Ζωής"!

Το βράδυ του Σαββάτου συντονιζόμαστε στη σελίδα Facebook του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" για να παρακολουθήσουμε μαζί τη συμβολική φωταγώγηση ιστορικού μνημείου της Αθήνας σε ροζ χρώμα. Η φωταγώγηση είναι φόρος τιμής για όλες τις γυναίκες που έρχονται τώρα αντιμέτωπες με την ασθένεια αλλά και για όλες εκείνες που δεν είναι πια μαζί μας καθώς και υπενθύμιση σε όλους πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση της νόσου μπορούν να σώσουν ζωές.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Συντονιστείτε 10πμ στο Facebook του "Άλμα Ζωής"

Το αποκορύφωμα του Digital Greece Race for the Cure®, ένα Facebook live στη Facebook page μας @almazois, με μουσική, χορό, ασκήσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Η έκθεση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης συνεχίζεται στο Ζάππειο και την Κυριακή 10πμ-2μμ, πάντα με την απαραίτητη προσοχή.

Σε αυτό τον αγώνα, είμαστε ΜΑΖΙ, αν και απομακρυσμένα!

Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες και videos από τη συμμετοχή σας, όπου κι αν είστε με #GRFC2021 , #RFTC2021 και tag @almazois!

Μοιραστείτε μαζί μας μηνύματα υποστήριξης στο Facebook event του Digital Greece Race for the Cure® 2021 !

Χρησιμοποιήστε τα ειδικά φίλτρα της διοργάνωσης για Facebook και Instagram και δώστε ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή, προλαβαίνετε: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved