Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο του ενός παιδιού;»
Society

Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο του ενός παιδιού;»

Πάτρα: Νέα «βόμβα» Κατερινόπουλου στον αέρα της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα που «έχασαν» τη ζωή τους μέσα σε διάστημα τριών περίπου χρόνων.

Σε μια αποκάλυψη για το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών που πέθανε στην Πάτρα, προχώρησε ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος. «Σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες», τόνισε στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος, επιμένοντας πως πρόκειται για έγκλημα ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Και υπογράμμισε: «Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών»!

Για πρώτη φορά επίσης αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών - δεν θέλησε να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει - και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)», τόνισε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε επίσης:

Κατερινόπουλος σε Κουτσελίνη:«Ο θάνατος των παιδιών στην Πάτρα θεωρώ πως είναι εγκληματική ενέργεια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved