Πάτρα: Πού στέφονται οι έρευνες της αστυνομίας–Τι θα δείξουν τα ευρήματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου
Society

Πάτρα: Πού στέφονται οι έρευνες της αστυνομίας–Τι θα δείξουν τα ευρήματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, τα οποία θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών αναμένεται να μπουν και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα, ενώ σήμερα απολογείται και η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Καλλιακμάνης τοποθετήθηκε σχετικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν βρεθεί στο σπίτι της κατηγορούμενης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές και η αστυνομία θα εστιάσει στο έαν υπάρχουν αρχεία, σύμφωνα με τα οποία η Πισπιρίγκου, έψαχνε σε διάφορα σάιτ για κεταμίνη. Η αστυνομία ψάχνει ισχυρά αποδεικτικά μέσα. Ακούγεται και για μία άλλη συσκευή που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της ταφής της Τζωρτζίνας», ανέφερε αρχικά.

Ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια εντολή για να γίνει εκταφή. Μιλάμε για μικρά παιδιά, για ταφές είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν έκανε τίποτα να σωθεί κάποιο παιδί», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εξαιτίας της προκαταρκτικής της Εισαγγελίας τρέχει την έρευνα για τον θάνατο των 2 πρώτων παιδιών και παράλληλα και η ανακριτική για τον θάνατο της 9χρονης. Ερευνάται εάν υπάρχει και άλλο άτομο που να εμπλέκεται, αλλά και συμμετοχή, όχι απαραίτητα στο να έχει τελέσει μία πράξη, συγκεκριμένα μπορεί να υπάρχει παρασιώπηση ενός εγκλήματος αλλά και υπόθαλψη εγκληματία», κατέληξε λέγοντας ο κ. Καλλιακμάνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved