Πάτρα - Πισπιρίγκου: Η αινιγματική ανάρτηση Κατερινόπουλου – «Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»
Society

Πάτρα - Πισπιρίγκου: Η αινιγματική ανάρτηση Κατερινόπουλου – «Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;»

 

Πάτρα:  Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

Να σας θυμίσουμε ότι ο κ. Κατερινόπουλος σε ανάρτησή του είχε γράψει ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι «σταγόνα στον ωκεανό».

Μάλιστα, ο ίδιος έχει επισημάνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας εκπλήξουν.

«Είμαστε στην αρχή του τέλους αυτού του στυγερού εγκλήματος. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα βγουν στοιχεία και γι’ άλλους. Μπορεί αυτή να ήταν η φερόμενη ως δράστιδα, σίγουρα όμως υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι που πιθανόν ήξεραν και ενδεχομένως σε κάποιο βαθμό να τη βοήθησαν» είχε αναφέρει ο κ. Κατερινόπουλος στο Star.

Επίσης, μεταξύ άλλων, είχε ζητήσει να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις».

«Κοίταζε το παιδί της, γιατί αυτή προκάλεσε το θάνατο. Την τελευταία φορά που πήγε χαλαρή και σα να μην τρέχει τίποτα, για να ειδοποιήσει τις νοσοκόμες, ήθελε να κερδίσει χρόνο ώστε να επέλθει ο θάνατος στο παιδί αφού την ίδια μέρα, άλλες δόσεις δεν προκάλεσαν τον θάνατό του» είπε στην συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος στην συνέχεια.

Ακόμα, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved