Γλυκά Νερά: Ξεκινά αύριο η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Society

Γλυκά Νερά: Ξεκινά αύριο η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει οριστεί για αύριο 8 Απριλίου.

Η άγρια δολοφονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Από την άλλη πλευρά, μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Η πελάτης μου έχει στοχοποιηθεί αδίκως από μερίδα ανθρώπων. Δεν είχε καμία πρόθεση να διαρρεύσει προς τα έξω όσα της είχε εμπιστευτεί η Καρολάιν».

Όπως είπε η κ. Μάρκου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού είχε πει στην Καρολάιν να μιλήσει στη μητέρα της για όσα περνούσε στον γάμο της ενώ μάλιστα την είχε συμβουλέψει να μιλήσει και στην δικηγόρο.

«Της είχε δώσει το τηλέφωνό μου για να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου», ωστόσο η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved