Γλυκά Νερά: Ξεκινά σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν
Society

Γλυκά Νερά: Ξεκινά σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν

Η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αρχίζει σήμερα, 8 Απριλίου.

Η άγρια δολοφονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Με την έναρξη μάλιστα της σημερινής διαδικασίας δεν αποκλείεται η υπεράσπιση του 33χρονου κατηγορούμενου, να αιτηθεί ολιγοήμερη διακοπή της δίκης, ένα αίτημα που θα εξεταστεί από το δικαστήριο, εφόσον υποβληθεί.

Ο δρόμος για την έναρξη της πολύκροτης δίκης άνοιξε με βούλευμα - «καταπέλτη» που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας πλήρως τη σχετική πρόταση του εισαγγελέα Γεώργιου Νούλη. Με το βούλευμα, ο 34χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, παραπέμπεται να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου (κακουργήματα) αλλά και για ψευδή καταγγελία (επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του) και για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση. Για την ανθρωποκτονία ο 33χρονος αντιμετωπίζει ισόβια και για το αδίκημα της κακοποίησης ζώου κάθειρξη μέχρι δέκα έτη. Όσον αφορά στην ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση η ποινή που προβλέπεται είναι μέχρι τρία έτη ενώ για το αδίκημα της ψευδούς καταγγελίας μπορεί να του επιβληθεί ποινή είναι μέχρι ένα έτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved