Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διεκόπη η δίκη για τις 12 Απριλίου – Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»
Society

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διεκόπη η δίκη για τις 12 Απριλίου – Δήλωσε «έγγαμος και χήρος»

Διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους για τις 12 Απριλίου.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και στη συνέχεια άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή και κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια.

Οι γονείς της 20χρονη Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους Θανάση Χαρμάνη δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τον θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες. Αυτή τη στιγμή η δίκη έχει διακοπεί προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό σχετικά με τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που διεκόπη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved