Ρούλα Πισπιρίγκου: Τελευταία εξέλιξη: Δόθηκε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας
Society

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τελευταία εξέλιξη: Δόθηκε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η ανακρίτρια έδωσε εντολή για διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας – Αναζητείται το tablet της εννιάχρονης Τζωρτζίνας

Στο άνοιγμα του τάφου της 9χρονης Τζωρτζίνας προχωρούν οι αρχές με εντολή της 18ης ανακρίτριας προκειμένου να αφαιρεθεί το τάμπλετ που τοποθέτησε η μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο φέρετρο του παιδιού την ημέρα της κηδείας.

Το τάμπλετ θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία που να ρίχνουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης με έμφαση στην αναζήτηση της διαδρομής της φονικής κεταμίνης.

Η παραγγελία της δικαστικής λειτουργού έρχεται λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πατέρα του παιδιού Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγος του που είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία του παιδιού τοποθέτησε το τάμπλετ μαζί με το παιδί.

Την ίδια ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος ανέφερε μία νέα μαρτυρία ενός προσώπου θα ρίξει φως στην υπόθεση.

«Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης εάν αρρωστήσει το παιδί. Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του. Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα. Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά. Ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ. Πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved