Πισπιρίγκου: Τα κλάματα στη φυλακή για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας–Τι είπε για τον Μάνο
Society

Πισπιρίγκου: Τα κλάματα στη φυλακή για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας–Τι είπε για τον Μάνο

H Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας,

Η 33χρονη μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το αίτημα αποφυλάκισης, που ακόμα δεν έχει κατατεθεί, τη στήριξη της οικογένειάς της, τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ λύγισε μιλώντας για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο τη Μαλένας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, από τις φυλακές, όπου όπως λέει «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει» προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

Για το αίτημα αποφυλάκισης, που ακόμα δεν έχει κατατεθεί, η 33χρονη υποστηρίζει: «αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρωτά πώς είναι να βρίσκεται στη φυλακή την ημέρα που συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο της Μαλένας. «Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε» λέει και ξεσπά σε κλάματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Μετά από λίγο, συνεχίζει: «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε».

Και προσθέτει σε άλλο σημείο: «Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε» αναφέρει και στη συνέχεια ξεσπά και πάλι σε κλάματα λέγοντας: «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους».

Σε ερώτηση για το πώς διαβιεί στις φυλακές, είπε ότι «έχει χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

Όσον αφορά στην οικογένειά της, η κατηγορούμενη λέει: «Με στηρίζουν, κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα».

Τέλος, για τον Μάνο Δασκαλάκη, ανέφερε:«πέρασμα στο απέναντι στρατόπεδο», η Ρούλα Πισπιρίγκου σχολίασε: «Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος, Ουδέν σχόλιον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved