Πάτρα: Κατάθεση βόμβα από την ιατροδικαστή της Μαλένας – Προτείνει τώρα εκταφή
Society

Πάτρα: Κατάθεση βόμβα από την ιατροδικαστή της Μαλένας – Προτείνει τώρα εκταφή

Πάτρα: Οι εξελίξεις τρέχουν και για ακόμα μια μέρα προκαλούν αντιδράσεις.

Στην Πάτρα τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει συγγενείς της σπιτονοικοκυράς για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η Ευγενία Κούτρα απορρίφθηκαν και στην Αθήνα στο περιθώριο της μεγάλης έρευνας, αξιολογείται τόσο η απόρριψη των αιτημάτων της κατηγορούμενης από την ανακρίτρια, όσο και η κατάθεση που έδωσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα για τον θάνατο της Μαλένας.

Τρία 24ωρα μετά από αυτές τις εικόνες στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που κάποτε ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόβες στα τραγούδια του, το Ειρηνοδικείο στην Πάτρα απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζήτησε να σφραγιστεί το ακίνητο της 69χρονης.

Με την τσάντα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας στα χέρια του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος πέρασε το μεσημέρι στα ενδότερα αλλά δεν κατάφερε να την παραδώσει στην ανακρίτρια καθώς στο γραφείο βρισκόταν μόνο η γραμματέας της.

Οι τόνοι για το θέμα είχαν σηκωθεί λίγο νωρίτερα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη να μιλάει για κατάλυση κάθε αισθήματος δικαίου και τον έτερο δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς να δηλώνει άγνοια για την τύχη της τσάντας.

Η τσάντα που σύμφωνα με πληροφορίες, περιέχει ζωγραφιές και γραπτά της άτυχης Τζωρτζίνας που δολοφονήθηκε αναμένεται τελικά να φτάσει στα χέρια της ανακρίτριας αύριο, ώστε όλα όσα κρύβει να αναλυθούν σε μια προσπάθεια να βρεθούν νέα στοιχεία.

To γενικότερο μπάχαλο με τα κλειδιά κι την τσάντα της 9χρονης, δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από την πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης…

«Πρώτα προφυλακίστηκε η πελάτισσά μου και μετά άρχισαν οι έρευνες για να δεθεί η κατηγορία. Ήταν ένα δικόγραφο που έμπαζε από παντού με αποτέλεσμα την παράνομη εισβολή στο χώρο» σημείωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Πολλές συζητήσεις προκαλεί από την περασμένη Παρασκευή και η κατάθεση που έδωσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα για τον θάνατο της Μαλένας.

Υποστήριξε ότι η έκθεση που συνέταξε το 2019 ήταν σωστή με βάσει τα ευρήματα, αλλά ζήτησε να γίνει νέα έρευνα με αφορμή τη δολοφονία της Τζωρτζίνας για ν διαπιστωθεί αν χορηγήθηκαν και σε αυτό το παιδί τοξικές ουσίες. Πρότεινε ακόμα να γίνει εκταφή της σορού της, ώστε να ληφθούν δείγματα για νέες εξετάσεις.

Για τις εξελίξεις ενημερώνεται διαρκώς η κατηγορούμενη που έχει ζητήσει να κατατεθεί το αίτημα για την αποφυλάκισή της, μέσα στην εβδομάδα. Τα 4 αιτήματα που είχε υποβάλει στην 18η τακτική ανακρίτρια απορρίφθηκαν, αφού κρίθηκε πως κάποια από αυτά έχουν ήδη απαντηθεί με στοιχεία και κάποια άλλα δεν είχαν να εισφέρουν κάτι επιπλέον.

Στο ερώτημα για τα φιαλίδια κεταμίνης που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, η ανακρίτρια φέρεται να απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει πόση ποσότητα κεταμίνης χορηγήθηκε. Μας ενδιαφέρει ότι η περιεκτικότητα ήταν σε θανατηφόρα συγκέντρωση».

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση τρέχουν σε Πάτρα και Αθήνα, πάντα εν αναμονή του πορίσματος για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας…

Δείτε το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved