Ελένη Τοπαλούδη: 4 χρόνια μετά τη φρικτή δολοφονία η μητέρα σπαράζει: «Βγάζω κραυγές... δεν αντέχω»
Society

Ελένη Τοπαλούδη: 4 χρόνια μετά τη φρικτή δολοφονία η μητέρα σπαράζει: «Βγάζω κραυγές... δεν αντέχω»

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη φρικτή δολοφονία. Ο χρόνος για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη σταμάτησε στις 28 Νοέμβριου του 2018. 

Εκείνο το μεσημέρι που η εικοσάχρονη κόρη τους εντοπίστηκε νεκρή στα βράχια στην περιοχή Φώκια στη Λίνδο της Ρόδου .Ακόμη, ο νους δεν μπορεί να χωρέσει την αγριότητα εκείνων που έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Σπαράζουν οι γονείς της. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια του φευγιού της κόρης της, συγκινεί με το νέο της μήνυμα.

«28/11/2018.Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ. Η ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ. ΒΡΕΧΕΙ,ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ. ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΒΓΑΖΩ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

“Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ; ΤΙ ΦΡΙΧΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΜΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved