Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας τραυματισμένης φοιτήτριας - «Τα ακούγαμε όλα από το τηλέφωνο»
Society

Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας τραυματισμένης φοιτήτριας - «Τα ακούγαμε όλα από το τηλέφωνο»

«Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου έμεινε με το κινητό στο χέρι και ακούγαμε live όλες τις εξελίξεις», ανέφερε ο πατέρας της τραυματισμένης φοιτήτριας η οποία βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου

Όλο και περισσότερες ανθρώπινες ιστορίες από την τραγωδία στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και τους διασωθέντες να συγκλονίζουν για τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ.

Χαρακτηριστικά του μεγέθους του πόνου και της αγωνίας είναι τα όσα ανέφερε ένας πατέρας, του οποίου η κόρη βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Λάρισας, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ώρα της σύγκρουσης άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο της κόρης του.

«Την κόρη μου και άλλες δυο φίλες της που είναι συμφοιτήτριες, ευτυχώς τις βοήθησε ο Θεός. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Τη βοήθησε ο Θεός και επέζησε. Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω είναι για να ευχαριστήσω δυο ανθρώπους που τη βοήθησαν. Την ώρα του δυστυχήματος, η κόρη μου ήταν μέσα στο τρένο μαζί με τις φίλες της, την Μαρία και την Έλλη και άλλο ένα παιδί, υπήρχε εκεί και ένα παιδί, Χρήστος το όνομά του».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved