Τέμπη: Το ανατριχιαστικό βίντεο για τις ψυχές που «χάθηκαν»: «Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…»
INTIME NEWS
Society

Τέμπη: Το ανατριχιαστικό βίντεο για τις ψυχές που «χάθηκαν»: «Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…»

Τέμπη: Την ώρα που ένα ολόκληρο πένθος θρηνεί για τους ανθρώπους που βίαια έφυγαν από τη ζωή μετά τη φονική σύγκρουση, έρχεται ένα βίντεο και καθηλώνει.

Τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023, στην περιοχή των Τεμπών η ζωή όλων «κόπηκε» στα δυο!

Άνθρωποι από όλους τους χώρους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, θρηνούν και η σιωπή πιά έχει πάρει τη θέση του πόνου, της οργής, της θλίψης…. Ανάμεσα σε όλα αυτά έρχεται και η χορωδία, «Chores», η οποία έφτιαξε μικρά βίντεο στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών.

tempi-nekroi.jpg

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram προφίλ Chores Voices, οι γυναίκες της χορωδίας φορώντας μαύρες μπλούζες και λευκά παντελόνια τραγουδούν το κλασικό νανούρισμα «Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά» με τις μελωδίες να θυμίζουν εκκλησιαστικό ύμνο.

xorodia.jpg

Το σχετικό βίντεο έχει δημοσιευθεί πριν 3 χρόνια στο Youtube, όμως πριν από μερικές ώρες δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram αποτίοντας φόρο τιμής στα παιδιά των Τεμπών προκαλώντας ανατριχίλα.

https://www.instagram.com/p/CpYAaXFIIaH

Η γυναικεία χορωδία «Chórεs» έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας WOMO. Η WOMO ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την διάσωση, διάδοση, προβολή, προώθηση και παρουσίαση κάθε καλλιτεχνικής έκφρασης που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved