Φωτιά: Νύχτα τρόμου στη Νέα Αγχίαλο – Αγωνία για την πορεία της φωτιάς και τις συνεχείς εκρήξεις
Society

Φωτιά: Νύχτα τρόμου στη Νέα Αγχίαλο – Αγωνία για την πορεία της φωτιάς και τις συνεχείς εκρήξεις

Φωτιές στην Ελλάδα - Όλες οι ειδήσεις: Δεύτερη νύχτα αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου του Βόλου, καθώς η φωτιά που «ξέσπασε» την Τετάρτη (26/7) μπορεί να είναι σε ύφεση, ωστόσο ο κίνδυνος νέων εκρήξεων παραμονεύει.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη, έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις το απόγευμα της Πέμπτης όταν αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκεται στην περιοχή Καραμπά, κοντά στην 111 Πτέρυγα Μάχης, παραδόθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να σημειωθούν ισχυρές εκρήξεις.

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο - Μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Μαγνησία δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά μόνο μικρές εστίες σε διάφορα σημεία.

Αργά το βράδυ το πρόβλημα στο μέτωπο στο Βελεστίνο εντοπίστηκε στις Μικροθήβες όπου και αντιμετωπίστηκε.

Εκρήξεις και 112

Δυνατές εκρήξεις σημειώθηκαν στις 17:45 συνταράσσοντας την ευρύτερη περιοχή και ειδικά την Νέα Αγχίαλο σπάζοντας τζάμια σε σπίτια, την ώρα που το ωστικό κύμα έφτασε στον Βόλο κι έκανε πολλούς κατοίκους να βγουν από τα σπίτια.

Η πιο ισχυρή έκρηξη που το ωστικό της κύμα έκανε μια πορεία αρκετών χιλιομέτρων, σημειώθηκε στις 19:18.

Οι εκρήξεις προήλθαν από την αποθήκη πυρομαχικών στην Πολεμική Αεροπορική Βάση της 111 ΠΜ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς ξέφυγε η φωτιά και πέρασε μέσα σε στρατιωτική περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved