Γκαγκάκη για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά - «Κι έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος»
Society

Γκαγκάκη για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά - «Κι έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος»

Σοκ, θλίψη και οργή έχει προκαλέσει το περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά και η Κατερίνα Γκαγάκη με ένα μήνυμά της στα social media σχολιάζει το συγκλονιστικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δημοσίευσε βίντεο από το τραγικό περιστατικό και σχολίασε: «Κι έτσι δολοφονείται ένας άνθρωπος. Κι έτσι ακυρώνεται κάθε συλλογική αλληλεγγύη. Και ελπίδα».

Να τονίσουμε ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρισκόταν εν κινήσει.

horizon_0.jpg.webp

Λίγο αργότερα ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες του πλοίου είδαν τον άντρα να πνίγεται και ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό για να ενημερώσουν για όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα το πλοίο να επιστρέψει πίσω ύστερα από εντολή εισαγγελέα.

Το Λιμενικό ήδη προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Γκαγκάη παρακάτω

https://www.instagram.com/reel/Cw1xip9sMHi/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved