Πήρε τον δρόμο για τη φυλακή ο τράπερ - Ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του
Society

Πήρε τον δρόμο για τη φυλακή ο τράπερ - Ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του

Ο τράπερ αρνήθηκε την εμπλοκή του για την απόπειρα διάρρηξης στο Αίγιο, για την οποία αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο γνωστός τράπερ και οι δυο συγκατηγορούμενοι, μέλη της σπείρας που ανατίναζε ATM κι έκανε διαρρήξεις.

Ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του ξεκίνησε την απολογία του ο 28χρονος τράπερ, που αποδέχεται μόνο μια από τις πράξεις που του αποδίδονται. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κοινωνικό σύνολο για την αξιόποινη συμπεριφορά μου και είμαι διατεθειμένος να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου στο μέτρο και στο βαθμό όμως της πραγματικής μου εμπλοκής» φέρεται να αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα στο οποίο ζητούσε να μην προφυλακιστεί αφού είναι γνωστή η διαμονή του και είναι πατέρας δυο παιδιών.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του στην πράξη στην οποία συμμετείχε γιατί είναι -όπως φέρεται να είπε- «πάγια αρχή» του να αποδέχεται την ευθύνη των πράξεων του. «Ντρέπομαι που εμφανίζομαι ξανά έχοντας κάνει το ίδιο λάθος ξανά και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθώ για τις πράξεις μου» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Κατά την απολογία του, προκειμένου να αντικρούσει το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, φέρεται να ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του είχε περιοριστεί μόνο σε ότι αφορά εκρήξεις σε ΑΤΜ τραπεζών σε απομακρυσμένα σημεία και σε ώρες που δεν υπήρχαν άνθρωποι προκειμένου να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. «Ποτέ δεν θα διακινδύνευα την υγεία και την σωματική ακεραιότητα ενός αθώου πολίτη, γι’ αυτό και η πράξη στην οποία συμμετείχα σε αυτήν την δικογραφία όπως και στην προηγούμενη τελούνταν συγκεκριμένες ώρες και σε απομακρυσμένα σημεία ώστε να μην υπάρχουν άνθρωποι, ποτέ δεν θα έμπαινα στο σπίτι κάποιου που ζει με την οικογένειά του για να τελέσω την οποιαδήποτε ληστεία γνωρίζοντας ότι τα χρήματα των τραπεζών είναι ασφαλισμένα και επομένως θα επιστραφούν όπως και το ότι τα αμάξια που εκλάπησαν ήταν ασφαλισμένα και οι ιδιοκτήτες τους θα αποζημιώνονταν» φέρεται να υποστήριξε.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved