Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: O Άλλος Άνθρωπος από τις καταγγελίες στο καρναβάλι του… Κεραμεικού
Society

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: O Άλλος Άνθρωπος από τις καταγγελίες στο καρναβάλι του… Κεραμεικού

Από τις καταγγελίες στο καρναβάλι του… Κεραμεικού ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Τα φώτα της Δημοσιότητας απασχόλησε ο Άλλος άνθρωπος, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με διάφορες αποκαλύψεις όπως η σχέση του με τον τζόγο αλλά και η δέσμευση των λογαριασμών του.

polychronopoulos-arthrou.jpg

Ωστόσο ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του παρουσία του δικηγόρου του, αποκάλυψε πως ο Άλλος Άνθρωπος συνεχίζει κανονικά τη δράση του ενώ θα καταθέσει μηνύσεις. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μεταμφιέστηκε λόγω Αποκριών και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε το μεγάλο καρναβάλι του Κεραμεικού.

Δες φωτογραφίες

«Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα, ότι έχω περιουσίες, ότι έχω διαμάντια, όλα αυτά τα ψέματα...
Θα μηνυθούν και τα μέσα και οι άνθρωποι. Ό,τι γνωρίζετε εσείς, γνωρίζω και εγώ. Δεν με έχει καλέσει κανένας ακόμη, απλά γίνεται μία έρευνα. Και καλά κάνουν. Ο λογαριασμός της μητέρας μου είναι δεσμευμένος και γίνεται έρευνα. Καλά κάνουν και κάνουν την έρευνα.

Ο Άλλος Άνθρωπος συνεχίζει. Δε θα είναι τόσο μεγάλο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος δε μπορεί να δώσει χρήματα, γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς. Τρόφιμα φέρνει. Ούτε ένα λεπτό δεν έχω καταχραστεί από τα χρήματα που έχει δώσει ο κόσμος για τον Άλλο Άνθρωπο. Υπήρχαν χρήματα που είχε δώσει ο κόσμος για μένα», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved