Ηλίας Μίχος: Ισόβια και 41 χρόνια η ποινή του - 20 μήνες στη μητέρα
Society

Ηλίας Μίχος: Ισόβια και 41 χρόνια η ποινή του - 20 μήνες στη μητέρα

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον καταδικασθέντα δείχνοντας έτσι τον δρόμο για ισόβια κάθειρξη στον 55χρονο, Ηλία Μίχο ο οποίος από την Παρασκευή έχει καταδικαστεί για τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού.

Με πλειοψηφία 6-1 δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό ούτε στη μητέρα της 12χρονης, ωστόσο επειδή έχει καταδικαστεί για το πλημμέλημα της εκβίασης, η αποφυλάκιση της αναμένεται να είναι άμεση.

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr τακτικοί και λαϊκοί δικαστές επέβαλαν στον βασικό κατηγορούμενο την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή και για τη μαστροπεία, την πορνογραφία και την κατάχρηση της ανήλικης καταδικάζοντας τον σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για κάθε πράξη με εκτιτέα τα 20 έτη.

mixos.jpg

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών για τη συγχώνευση των ποινών και η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις και την απόφαση επί των αναστολών των ποινών.

Το δικαστήριο υιοθετώντας πλήρως την εισαγγελική πρόταση απέρριψε ομόφωνα τα ελαφρυντικά για τον Ηλία Μίχο, οδηγώντας τον στην ισόβια κάθειρξη, ενώ δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά ούτε στον περιβοητο «Μιχάλη», με ομόφωνη απόφασή του. Με πλειοψηφία 6-1 δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό ούτε στη μητέρα της 12χρονης. Παρόλαυτα, καθώς έχει καταδικαστεί για το πλημμέλημα της εκβίασης, η αποφυλάκισή της θα είναι άμεση.

Σχετικά με τους αποκαλούμενους «πελάτες» αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, που σημαίνει μειωμένη ποινή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved