Society

Σάλος με νέο βίντεο του Animal Planet που δείχνει πεντακάθαρα μια γοργόνα!

Gossip-tv Team

Δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από την στιγμή που η  Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται και ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε προκαλώντας σάλο. 

Το βίντεο παίχτηκε από το Animal Planet και έχει ανεβεί στο Youtube από διάφορες πηγές και σαρώνει. Δύο φίλοι που κάνουν τις διακοπές τους στο Ισραήλ στην περιοχή Kiryat Yam τραβάνε βίντεο τη θάλασσα και τη θέα όταν ξαφνικά αντιλαμβάνονται οτι κάτι υπάρχει ξαπλωμένο σε έναν από τους βράχους από κάτω τους.

Ο ένας αναρωτιέται τι είναι ενώ ο άλλος προσπαθεί να κάνει ζουμ για να δει καλύτερα. "Φώκια θα είναι" ακούγεται να λέει ο φίλος του, όταν ξαφνικά αυτό που βρίσκεται στον βράχο τους αντιλαμβάνεται, γυρίζει και τους κοιτάζει και σέρνεται στον βράχο με ταχύτητα για να βουτήξει στη θάλασσα.

Αν και η εικόνα δεν είναι υψηλής ευκρίνειας και απόλυτα καθαρή μπορεί κανείς να δει άνετα τα μακριά μαύρα μαλλιά, το ανθρώπινο πρόσωπο και στο τέλος την ουρά ψαριού που σύμφωνα με όλα τα παραμύθια που γνωρίζουμε διαθέτουν οι γοργόνες.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν το βίντεο είναι πραγματικό αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό και έρχεται να συμπληρώσει το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν έναν περίπου μήνα και δείχνει ψαράδες στην Ιαπωνία να σηκώνουν μέσα στα δίχτυα τους μια γοργόνα. Δείτε το συγκλονιστικό νέο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved