Society

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του κατηγορούμενου για τον θάνατο της Φαίης, που «καίει» την αδερφή της

Gossip-tv Team

Ο 25χρονος κατηγορούμενος δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και τώρα, που δεν είναι πια στη ζωή, με την Φαίη μέσα από την φυλακή όπου βρίσκεται.

«Είμαι συντετριμμένος από αυτό που έχει συμβεί. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στη Φαίη, την αγαπούσα και την αγαπώ. Ήταν πραγματικά μια κακιά στιγμή με τραγική κατάληξη. Ροζ βίντεο δεν υπάρχει, αυτά τα λέει η αδελφή της για να βελτιώσει τη θέση της.» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star!


Kαι πρόσθεσε:«Με τη Φαίη πέρναγα πολύ ωραία σχεδιάζαμε πολλά πράγματα να κάνουμε αλλά πάντα είχαμε ένα μεγάλο εμπόδιο την αδελφή της και ψάχναμε τρόπους να το ξεπεράσουμε αυτό αλλά εκείνη δεν μας άφηνε.».

Σε συνέντευξή του στη real λέει:«Υποστηρίζει ψευδώς ότι είχαμε μόνο μια ερωτική συνεύρεση, την οποία εγώ βιντεοσκόπησα, αφού στην πραγματικότητα η σχέση μας είχε πάθος, ένταση και διάρκεια.» και συμπληρώνει: «Η Φαίη γνώριζε ότι η αδερφή της με προσέγγιζε, της το είχα πει εγώ ενώπιον και των δύο. Ένιωθα άσχημα μέσα μου. Η Φαίη στεναχωρήθηκε πολύ ,στη συνέχεια, όμως με συγχώρησε, εγώ της έλεγα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανα και θα πρέπει να διακόψει μαζί μου εκείνη θέλησε να είναι μαζί μου λέγοντας μου να μην ασχοληθώ ξανά με την αδελφή της. Έτσι και έκανα. Αλλά η μεγάλη αδελφή της το πήρε πολύ άσχημα όλο αυτό. Μου είχε πει ότι θα σε καταστρέψω, θα σε εκδικηθώ το ίδιο έκανε και στη Φαίη.».


Η δίκη θα επαναληφθεί στις 27 Μαΐου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved