Society

Η νέα αποκάλυψη από τον ψυχίατρο για την υπόθεση Άννυ

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση της Άννυ, που μας έχει συγκλονίσει!

Συγκεκριμένα τόνισε: «Η είδηση είναι ότι ζητήσαμε να φωνάξουν τον Νικολάι, τον φίλο, να έρθει από τη Βουλγαρία και μάθαμε σήμερα ότι η κυρία ανακρίτρια δεν το δέχτηκε αυτό το πράγμα. Δεν δέχεται να έρθει ο Νικολάι για να μάθουμε την αλήθεια. Ήταν παρών; Ήταν μαζί με τον πατέρα; Έκανε κάτι; Δεν έκανε; Δεν το δέχτηκε. Το ακύρωσε. Και ο κ. Γεωργίου ετοιμάζεται να πάει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.

Και επίσης δεν έχει δικαίωμα αυτή η μάνα, εφόσον δεν είναι συμμέτοχος στο έγκλημα, να μάθει τι έγινε; Αυτή η μάνα καλή ή κακή, έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια, διότι δεν ήταν εκεί. Όλοι το ξέρουμε ότι ήταν στη Γερμανία και έφερνε λεφτά. Η ανακρίτρια δεν το δέχτηκε, είπε ότι δεν αξίζει να έρθει, δεν με ενδιαφέρει. Δηλαδή μας αποσπά από την αλήθεια. Ούτε καν έγινε το αίτημα, δεν το δέχτηκε. Είναι τεράστιο θέμα. Είναι κλειδί...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved