Society

Ο κωμικός Seth Meyers καλεί τους Γερμανούς να μειώσουν το χρέος της Ελλάδας!

Gossip-tv Team

Ο Seth Meyers, ο γνωστός κωμικός, μέσα από την εκπομπή του περιγράφει τη κατάσταση της Ελλάδας καιπως δημιουργήθηκε βαθύ πρόβλημα χωρίς λύση.

Μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αυτός ο κύκλος πρέπει να σταματήσει. Οι Έλληνες αξίζουν αρκετής κριτικής για το πως διαχειρίζονται τα πράγματα, αλλά εσείς τους δανείζετε τα λεφτά. Δείξτε λίγη συμπόνοια για τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους ή τους νέους ανθρώπους που υποφέρουν από την ανεργία σε ποσοστό πάνω από 60%. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι Γερμανοί είναι ενάντια στο να συγχωρήσουν το χρέος των Ελλήνων γιατί πιστεύουν ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αλλά θυμηθείτε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι Σύμμαχοι διέγραψαν το χρέος της Γερμανίας, και χρειάζεται να σας θυμίσω, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί ήταν πολύ χειρότεροι από απλά τεμπέληδες.»

«Η Ελλάδα χρωστάει 400 δισεκατομμύρια« καταλήγει ο Meyers ο οποίος προτείνει στη Γερμανία να το μειώσει σε 200 δισεκατομμύρια και την πρώη δόση σε 30 χρόνια. «Είναι απλά λεφτά και χωρίς την Ελλάδα δε θα είχαμε την δημοκρατία, τον Δία ή τον ...Yanni!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved