Society

Ο δημοσιογράφος που κατέθεσε στην αστυνομία για τον Μπεν - Ποιος τον είδε και πού;

Gossip-tv Team

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση του Μπεν.

O δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τον περασμένο Αύγουστο είχαμε πληροφορία ότι υπάρχει μάρτυρας που τις ημέρες που χάθηκε ο μικρός Μπεν τον είδε μπροστά του σε ένα χωριό της Σάμου λίγες ημέρες αφότου εξαφανίστηκε το 1991, όταν κάποιοι τσιγγάνοι ζήτησαν τη βοήθεια του για να τους φτιάξει το αυτοκίνητο. Πήγε να τους βοηθήσει και είδε μπροστά του τον μικρό. «Κατάξανθος με γαλανά μάτια» όπως μου αναφέρει σε συνέντευξη που μου έχει δώσει πρόσφατα.»

Ο μάρτυρας ρώτησε για τη διαφορά που είχε το παιδί και η τσιγγάνα έξαλλη του απάντησε με ακατάλληλη φράση, αλλά επειδή είχε δει και μια άλλη κοπέλα ανοιχτόχρωμη θεώρησε ότι αυτό το παιδάκι ίσως είναι δικό της παιδί και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, όμως μετά από δυο μέρες στο συνεργείο που έχει ο μάρτυρας πήγαν κάποια τσιγγανόπουλα και ζήτησαν να πλυθούν και τότε είδε ότι το ξανθό έβαφε τα μαλλιά του. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο δημοσιογράφος για τον μάρτυρα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved