Society

Συγκλονιστική εξομολόγηση: Ο θρυλικός Ιαβέρης και ο Ιαβέρης Jr μιλούν για τη μεταμόσχευση νεφρού

Gossip-tv Team

Ο θρυλικός Ιαβέρης και ο Ιαβέρης Jr μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου» για τη μεταμόσχευση νεφρού.

Ο πατέρας θα δώσει για δεύτερη φορά ζωή στον γιο του.
Επί σειρά ετών έχουν στους αγώνες αυτοκινήτων και το όνομά τους έχει γίνει συνώνυμο της ασφαλούς οδήγησης, Ιαβέρης και Ιαβέρης junior. Ο Τάσος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, μπαμπάς και γιος, δίπλα δίπλα από τότε που ο Κωνσταντίνος ήταν ακόμα παιδί μέχρι και σήμερα που περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία με την υγεία του.
26 Ιανουάριο του 2014, ο Κωνσταντίνος αισθάνεται αδιαθεσία, έχει τρομερό πονοκέφαλο και η μύτη του τρέχει, συνειδητοποιεί ότι έχει ρινορραγία και παίρνει την απόφαση να πάει στο νοσοκομείο όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα, ότι είναι νεφροπαθής και μάλιστα τελικού σταδίου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και μάλιστα 3 φορές παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Πλέον υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τκαι η οικογένειά του προσφέρθηκε να τον βοηθήσουν δίνοντας μόσχευμα.
«Αυτό που συμβαίνει είναι το αυτονόητο», λέει στην εκπομπή “Μαζί σου” ο πατέρας ο οποίος είναι συμβατός δότης και σύντομα θα γίνει η επέμβαση!
Δείτε τι είπαν πατέρας και γιος στην Στεφανίδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved