Society

Top Story: Όσα δήλωσαν οι συγγενείς και μια συμφοιτήτρια της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας

Gossip-tv Team

H εκπομπή TOP STORY στο Open τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ασχολήθηκε με την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης κοπέλας στη Ρόδο, 

η οποία σήμερα είχε εξελίξεις καθώς ένας Ροδίτης 21 ετών και ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής μετά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν -μάλιστα ο ένας από τους δύο ήταν γνωστός της φοιτήτριας και βρέθηκαν συνομιλίες τους στα social media.


Σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Open που βρέθηκε στη Ρόδο μίλησε ζωντανά ο πατέρας της φοιτήτριας, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες κινήσεις της. Μοιράστηκε την ανησυχία της οικογένειας όταν δεν κατάφερε να βρει στο τηλέφωνο την Ελένη και αποκάλυψε πως κανένα στοιχείο της συμπεριφοράς της δεν τους είχε ξυπνήσει ανησυχίες πως κάτι της συμβαίνει.

«Ήταν ένας καλός χαρακτήρας, χωρίς να έχει κάτι το πονηρό μέσα της», είπε. Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού η γιαγιά της 21 ετών φοιτήτριας, συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν, λέγοντας πως την περίμενε να πάει για τις γιορτές στο Διδυμότειχο και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί. Στο Top Story μίλησε αποκλειστικά και μία συμφοιτήτρια της άτυχης κοπέλας, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες στιγμές της 21χρονης, αλλά και την ψυχολογική κατάσταση του αγοριού με το οποίο έβγαινε η Ελένη. Δείτε όσα μοιράστηκαν μιλώντας στο Top Story στα βίντεο που ακολουθούν.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved