Society

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρή και ύστερα αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα!

Gossip-tv Team

Μέσα από μία τραγική ιστορία μιας γυναίκας που διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρή ενώ ήταν έγκυος, βγήκε μία νέα ζωή! 

Η γυναίκα δεν είχε καμία ελπίδα να κρατηθεί στη ζωή, όμως οι γιατροί έπρεπε να λάβουν υπόψη τους μία ζωή, αυτή που κυοφορούσε.

Έτσι, η ιατρική ομάδα αποφάσισε να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου το έμβρυο να γεννηθεί κανονικά και υγιέστατο. Για 117 ημέρες, όσες δηλαδή ημέρες χρειάζονταν για να γεννηθεί η μικρή και να μην κινδυνέψει η ζωή της, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους οι γιατροί και μάλιστα καθημερινά μιμούνταν με ένα μηχάνημα που τοποθετούσαν στα πόδια της ασθενούς ακόμα και το περπάτημα ώστε η μικρή να αναπτυχθεί κανονικά στην κοιλιά της μαμάς της. Η γιαγιά της μικρής διάβαζε κάθε μέρα παραμύθι στη μικρούλα μέχρι που τελικά όλα πήγαν καλά και το μωρό γεννήθηκε με καισαρική.

Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να φύγει από το νοσοκομείο, όμως η εγκεφαλικά νεκρή μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή καθώς αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Το μωρό θα μεγαλώσει με τη θεία του, αδελφή της μαμάς του το οποίο μάλιστα και θηλάζει αφού και εκείνη έγινε μαμά πρόσφατα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συγκλονιστική ιστορία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved