Society

H κραυγή της μάνας της Τοπαλούδη:«Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»»

Gossip-tv Team

H μάνα της Ελένης Τοπαλούδη, η Κούλα Αρμουτίδου, η οποία έζησε και ζει δύσκολες στιγμές από το 2018 όταν η κόρη της δολοφονήθηκε από δύο άντρες στην Ρόδο, ξεσπά στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Είμαι μάνα της Ελένης και έχασα κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα, αν δεν είχα τον γιο μου τον Πέτρο θα ήθελα το τέλος μου να ερχόταν με το τέλος του παιδιού μου, αλλά κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για τον έφηβο που έχω στο δίπλα δωμάτιο. Που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν θέλω ζωή, τι να την κάνω τη ζωή; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο, τον καθημερινό και τον δικό μου θάνατο κανείς δεν θα τον πληρώσει. Τον θάνατο του πατέρα της κανείς δεν τον πληρώνει».

Και πρόσθεσε: ««Δολοφονούν τα κορίτισια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία και να αποδεχθούν αυτόν τον όρο όλοι οι επιστήμονες που αντιδρούν. Σκοτώνουν τα κορίτισια μας γιατί είναι αδύναμα, είναι ανίσχυρα και γιατί το “όχι” δεν το δέχονται αυτοί οι ψευτονταήδες. Αναθρεμένοι σε οικογένειες που δεν ξέρω τι αξίες δίνουν στους ψευτόμαγκές τους. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες, είναι τερατογεννημένα τέρατα. Εδώ και τώρα ισόβια, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από την Ελένη και πιο πριν».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved