Society

Ματίνα Παγώνη: Αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο – Το χειρουργείο και οι πόνοι

Gossip-tv Team

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, 21 Αυγούστου μετά την επιστροφή της από την Λήμνο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλημέρα, το Σάββατο μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Η ίδια το πρωί της Δευτέρας (23-08) εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινή ενημέρωση» και αποκάλυψε τον λόγο που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα άριστων γιατρών – ουρολόγο - αναισθησιολόγο και ακτινολόγο και όλα πάνε καλά. Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι τόσο δύσκολη και όταν η πέτρα είναι τόσο μεγάλη και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Από αύριο μάχιμη πάλι στο νοσοκομείο. Όλα καλά», είπε η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε:

«Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας να ξέρετε ότι είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, πραγματικά οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία, να μην φοβάται κανένας και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved