Society

Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της Ιωάννας: Είχε διάθεση να αυτοκτονήσει.Καθήκον μου να την κρατήσω στη ζωή

Gossip-tv Team

Σήμερα (7/10) ήταν η τέταρτη ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτη υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο καθηγητής ψυχίατρος που έχει αναλάβει την Ιωάννα η οποία μετά την επίθεση ήταν σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά. Ο κύριος Κ. Κοντοάγγελος συγκλόνισε το ακροατήριο και τους δικαστικούς λειτουργούς με όσα κατέθεσε.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω συναντήσει ανθρώπους χωρίς χέρι, χωρίς πόδι, χωρίς σάλπιγγα, αλλά ποτέ άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Συγκλονίστηκα από την εικόνα, είδα έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία ελπίδα, κανένα όνειρο, παρά μόνο τον προσωπικό της θάνατο. Την υποχρέωναν επί 3 τέταρτα να γυρίζει τα βλέφαρα, ένιωθε πόνο και διάθεση να αυτοκτονήσει.

Καθήκον μου είναι να κρατήσω την Ιωάννα στη ζωή. Γίνεται προσπάθεια να ανακοπεί αυτή η κατάσταση. Έκλαιγε, δεν κοιμόταν, είχε χάσει 15 κιλά, καθόταν κουλουριασμένη χωρίς να μιλά, χρειάστηκε να προσπαθήσω να της δώσω ελπίδα. Παίρνει αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά.

Ο εγκέφαλός της έχει καταγράψει το τραύμα σαν μία βλάβη που δεν φεύγει. Τα ρούχα της μυρίζουν ακόμα και μετά από τόσο καιρό βιτριόλι. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ποτέ τι έφταιξε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση κατέθεσε σήμερα και η καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ:

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved