Αγανακτισμένες πλατείες-Και ξαφνικά... Ουρανός!
Inside Stories

Αγανακτισμένες πλατείες-Και ξαφνικά... Ουρανός!

Οι μεγάλες και ακηδεμόνευτες από φορείς και κόμματα λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα αλλά και σε πολλές ακόμη πλατείες των Ελληνικών αστικών κέντρων, ήρθαν να «ξεμουδιάσουν» τον κόσμο που εδώ και αρκετούς μήνες παρακολουθεί «μαγκωμένος» τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.



Μάλιστα οι διαδηλωτές στην Πλατεία Συντάγματος το ξενύχτησαν, παραμένοντας στον χώρο μέχρι και σήμερα, ως «ρελάνς» στο σκωπτικό σχόλιο των Ισπανών «συναδέλφων». Υπήρχε και σχετικό πανό που έγραφε: «Ξυπνήσαμε! Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγετε».
Φυσικά το κεντρικό θέμα των συγκεντρώσεων ήταν η πολιτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας με το σύνθημα «Ψεύτες-Κλέφτες» να κυριαρχεί και τις ...μούντζες να πέφτουν βροχή προς το κοινοβούλιο. Ανάλογο ήταν το κλίμα και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά, Κατερίνη και ...άπασα την επικράτεια.
Το πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως όλων των συγκεντρώσεων στις Ελληνικές πλατείες είναι πως διοργανώθηκαν μέσω του διαδικτύου, μια μέθοδος που εφαρμόζεται πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες, με το παράδειγμα της Αιγύπτου να είναι ίσως το πιο τρανταχτό. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ: astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved