Γιώργος Καλομπάρης: Ο Ελληνας σεφ που γοήτευσε τον Δαλάι Λάμα
Inside Stories

Γιώργος Καλομπάρης: Ο Ελληνας σεφ που γοήτευσε τον Δαλάι Λάμα

Η συνεργασία του Γιώργου Καλομπάρη με τον θρησκευτικό ηγέτη του Θιβέτ στα πλατό της φημισμένης εκπομπής «Master chef Australia» έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.


Ένας πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ, ο Δαλάι Λάμα και η ελληνική κουζίνα βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς τηλεοπτικού ενδιαφέροντος μέσω Αυστραλίας.
Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες και τώρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η μετάδοση της εκπομπής, που είναι θέμα ημερών, ενώ τα μηχανάκια της τηλεθέασης αναμένεται να «πάρουν φωτιά». Πάντως, οι πληροφορίες μιλούν για αμοιβή του Ελληνοαυστραλού σεφ -την πρώτη κιόλας χρονιά της εκπομπής- που άγγιζε τα 150.000 δολάρια το επεισόδιο!
Ο Γιώργος Καλομπάρης δήλωσε έκπληξη όταν έμαθε πως στο γύρισμα θα βρίσκεται και ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ και μάλιστα θα εκτελούσε χρέη κριτή: «Ήταν μεγάλη έκπληξη, ευχάριστη. Περάσαμε καταπληκτικά και ο Δαλάι Λάμα είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Χάρηκα πολύ γι' αυτή μας τη συνεργασία. Άλλωστε, δεν θα έπρεπε να μας κάνει και τόσο εντύπωση η παρουσία του, αφού ο ίδιος έχει δηλώσει πως η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις. Αυτό προσεγγίζει τη φιλοσοφία της εκπομπής μας». Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved