Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη 37χρονου για παιδική πορνογραφία
Inside Stories

Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη 37χρονου για παιδική πορνογραφία

Ένας 37χρονος άνδρας, συνελήφθη χθες στον Άγιο Στέφανο, με την κατηγορία ότι μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, προσέγγισε μια 16χρονη και ανήρτησε αισθησιακές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας του διαδικτύου είχαν προσεγγίσει την ανήλικη κόρη του και την είχαν φωτογραφίσει ημίγυμνη, σε παραλιακό ξενοδοχείο. Μάλιστα οι φωτογραφίες της ανήλικης αναδημοσιεύθηκαν σε αρκετές ιστοσελίδες αναφέροντας παράλληλα και το ονοματεπώνυμό της.


Στην έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και ένας φορητός υπολογιστής. Η γνωριμία τους έγινε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) τον χειμώνα του 2010. Ο 37χρονος με την αφορμή ότι θα την προωθούσε στο χώρο του μόντελιγκ, την έπεισε να φωτογραφηθεί σε διάφορες αισθησιακές πόζες.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος την φωτογράφιση έκανε μια αλλοδαπή γυναίκα σε ξενοδοχείο της παραλιακής. Ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας κατήγγειλε το περιστατικό και οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved