Λαϊκό προσκύνημα στον Λεωνίδα Κύρκο
Inside Stories

Λαϊκό προσκύνημα στον Λεωνίδα Κύρκο

Aπό τις 12 το μεσημέρι εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του οραματιστή ηγέτη της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου, που σφράγισε με τις ιδέες του και την δράση του μια ολόκληρη εποχή.

Ένας από τους λίγους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου στην χώρα μας που κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του με τις θέσεις του, ακόμα και στις πιο ταραγμένες ιστορικές περιόδους.

Στο Α΄ Νεκροταφείο έχουν προσέλθει ήδη για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αξέχαστο πολιτικό απλοί πολίτες, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όπως επίσης της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας. Ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του Μαριάννα. Στο στεφάνι με τα άσπρα τριαντάφυλλα που έστειλαν, αναγράφεται: «Στον αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, Βαρδής-Μαριάννα Βαρδινογιάννη». Παρών επίσης και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel κ. Σταμάτης Μαλέλλης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χ. Παμπούκης, πολλά στελέχη από τον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς κ.α.

Ο κ. Μαλέλλης προσερχόμενος δήλωσε για τον Λεωνίδα Κύρκο: «Το να τιμήσεις τον Λεωνίδα Κύρκο είναι θέμα να τιμήσεις το μεγάλο του όραμα και να παλέψεις για αυτό. Δηλαδή να παλέψεις για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Αυτό είναι τιμή στη μνήμη του Λεωνίδα Κύρκου».


Η πολιτική κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ.Tον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved