Τα δάκρυα του πατέρα της Amy Winehouse
Inside Stories

Τα δάκρυα του πατέρα της Amy Winehouse

Έσπασε ο πατέρας της Amy Winehouse σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN, στην εκπομπή του Piers Morgan, που θα μεταδοθεί την επόμενη Τρίτη.


Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το θάνατο της Amy, ο Mitch Winehouse αποκάλυψε ότι παλεύει μέσα του να συμβιβαστεί με την απώλεια της κόρης του. Σε ένα τρέιλερ της εκπομπής μάλιστα με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται στον οικοδεσπότη:


«Είχε τόσα πολλά προτερήματα και τόσα πολλά ελαττώματα, όμως ήταν εξαιρετική, ένα θαυμάσιο κορίτσι, μια υπέροχη φίλη και όλες οι ανοησίες που γράφονταν για εκείνη τα τελευταία πέντε, έξι χρόνια έχουν εξαφανιστεί πια. Εύχομαι μόνο να ήταν εδώ και να μπορούσα να την πάρω μια αγκαλιά».

Ο μπαμπάς της Amy στη συνέντευξή του αφήνει και τις αιχμές του για τον πρώην σύζυγο της κόρης του Blake Fielder Civil.

«Η Amy ήταν γεμάτη αγάπη. Ακόμα και για ανθρώπους που δεν άξιζαν την αγάπη της», είπε.

Επανέλαβε επίσης ότι η τραγουδίστρια πάλευε πολύ σκληρά για να νικήσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημά της με το ποτό.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter μάλιστα ο Mitch Winehouse ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Amy Winehouse θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 14 Σεπτεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της κόρης του. Η οικογένεια της τραγουδίστριας ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ξεπεράσει τον πόνο για το χαμό της Amyμε θετικό τρόπο, βοηθώντας εξαρτημένα άτομα.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved