Flash Back: Τι έλεγε η Ρένα Βλαχοπούλου για όλους όσοι είχαν κατηγορήσει τον Μάριο Φραγκούλη
Inside Stories

Flash Back: Τι έλεγε η Ρένα Βλαχοπούλου για όλους όσοι είχαν κατηγορήσει τον Μάριο Φραγκούλη

Ανάμεσα στα πρόσωπα που υπερασπίστηκαν σθεναρά εκείνη την περίοδο τον Μάριο Φραγκούλη ήταν η θεία του -και πολύ καλή ηθοποιός- Ρένα Βλαχοπούλου. Ήταν τότε που σχεδόν στα μέσα της σεζόν, αποχώρησε από το μιούζικαλ «λόγω διαφωνιών», όπως ειπώθηκε, με τον θεατρικό επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά.

«Δεν ξέρω τις πραγματικές αιτίες που έφυγε ο Μάριος από την παράσταση, αλλά αυτό που ξέρω καλά είναι πως πρόκειται για έναν τρομερό επαγγελματία που αγαπάει πολύ τη δουλειά του. Έφυγε από το θέατρο γιατί ήταν άρρωστος. Αυτά περί “τεντιμπόη” που ακούστηκαν για το άτομό του δεν ισχύουν. Πάντα ήταν πολύ καλό παιδί» τόνισε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Κακώς τον κατηγόρησε ο Λιβαδάς. Ας κατηγορήσει καλύτερα τον εαυτό του. Και το λέω εγώ προσωπικά. Γιατί είχα κάποιες διαφορές με κάτι λεφτά που μου χρωστούσε και… ξέχασε να μου τα δώσει. Δεν τα πήρα ποτέ». Επίσης, πρόσθεσε ότι «ο κ. Λιβαδάς πρέπει να βάλει μυαλό και να βοηθάει τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα και έρχονται στο θέατρό του».

Οταν της επισήμαναν ότι έφυγε μόνο από το μιούζικαλ αλλά όχι και από το κέντρο με τον Νταλάρα, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Η δουλειά με τον Νταλάρα δεν είχε καμία αξίωση, καθόταν σε μία καρέκλα και έλεγε δύο τραγούδια για να επιβιώσει».
Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved