Εδώ σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή
Inside Stories

Εδώ σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Δεκάδες ερωτήματα ζητούν απάντηση στον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατο του μπασίστα του Μύρωνα Στρατή, Πλάτωνα Καπρίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μπασίστας βρέθηκε την Πέμπτη στο τεράστιο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Αρμονία στην περιοχή της Ελευσίνας, προκειμένου να φωτογραφίσει το ακριβώς απέναντι κτίριο, το οποίο είναι εξίσου παλιό και έχει πανομοιότυπη αρχιτεκτονική. Κατά την διάρκεια του ρεπεράζ, μέρος της οροφής του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να πέσει στο κενό στην προσπάθειά του να την αποφύγει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημη άδεια για να μπει κανείς στον συγκεκριμένο χώρο, συνολικής έκτασης 37 στρεμμάτων, δεν υπάρχει. Απαγορεύεται δηλαδή στον οποιονδήποτε να εισέλθει στην περιοχή, εκτός εάν έχει ειδική άδεια και εάν συντρέχει εξαιρετικά σοβαρός λόγος. Άδεια για είσοδο στον χώρο έχει να δοθεί μάλιστα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, που γυρίστηκε το «Πάνθεον» και όπως όλα δείχνουν ήταν και η τελευταία φορά, που άγνωστοι ή άσχετοι με τον χώρο μπήκαν εκεί. Οι Αρχές έχουν εδώ και πολλά χρόνια χαρακτηρίσει την περιοχή ως ακατάλληλη και δεν επιτρέπουν εύκολα την είσοδο.

Από το περιβάλλον το Μύρωνα Στρατή έγινε γνωστό ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος από τους φύλακες που βρίσκονται εκεί έδωσε χαριστικά την άδεια στο συνεργείο του τραγουδιστή να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες και να παραμείνει για λίγη ώρα στον χώρο, δεδομένου ότι μετά από λίγη ώρα θα φύγει.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη την επίμαχη στιγμή και πώς μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, μία απλή και τυπική διαδικασία μετατράπηκε σε τραγωδία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved