Ένας ονειρικός χώρος για το γάμο σας
Inside Stories

Ένας ονειρικός χώρος για το γάμο σας

Διοργανώστε το πιο σημαντικά event της ζωής σας στο Αμάλθεια the Place.

Σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε είναι οι μικρές στιγμές που δίνουν πραγματική ευτυχία στη ζωή. Και τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό από μία τέλεια μέρα γάμου. Αν θέλουν, λοιπόν, η νύφη και ο γαμπρός τα μόνα που μένουν για να γίνει ο πλέον αξιομνημόνευτος γάμος είναι το κατάλληλο νυφικό και το σωστό μέρος για τη δεξίωση του γάμου. Και επειδή κάθε γυναίκα έχει διαφορετική εικόνα για το ιδανικό νυφικό στο μυαλό της, τουλάχιστον μπορούν όλες να συμφωνήσουν ότι ο πιο ωραίος χώρος για να κάνουν το γάμο τους είναι το Αμάλθεια the Place.

Με φόντο το μπλε του Σαρωνικού και το φως του ήλιου που δύει η φαντασία και τα όνειρα γίνονται η δική σας πραγματικότητα. Ο ανακαινισμένος χώρος δίπλα στη θάλασσα, στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας (Καταράλα) είναι χτισμένος πάνω σε βράχο με πλούσια βλάστηση και έχει συγκλονιστική θέα θάλασσα. Το εσωτερικό του χώρου είναι ακραία εντυπωσιακό με ένα καταρράκτη να τραβάει τα βλέμματα στην είσοδο και τον φωτισμό να μαγεύει τους καλεσμένους του γάμου σας.

Και φυσικά επειδή γάμος χωρίς φαγητό δε γίνεται, το εξειδικευμένο προσωπικό του catering Αμάλθεια θα φροντίσει να δημιουργήσετε το τέλειο μενού για να γίνει κάθε μπουκιά του γεύματος σας μία έντονη γευστική ανάμνηση. Αν σκεφτείτε ότι καμία καιρική συνθήκη δεν μπορεί να χαλάσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας λόγω των υποδομών του Αμάλθεια the Place, σίγουρα θα θέλετε να κάνετε όλα σημαντικά events της ζωής σας στο Αμάλθεια The Place. Και φυσικά μπορείτε. Επισκεφτείτε το χώρο και θα μείνετε άφωνοι από την ομορφιά του.

info: Όσοι επισκεφθούν το χώρο και κλείσουν τη δεξίωσή τους έως τις 10 Μαρτίου θα επωφεληθούν έκπτωσης 20% των αρχικών τιμών, μία προσφορά που δεν χάνεται.

Αμάλθεια The Place, στη Διαδόχου Παύλου μεταξύ 3ης κ 4ης μαρίνας Γλυφάδας (πρώην Καταράλα)

Τηλ: 210 9635770- 6932 420245

mail: amaltheiacatering@gmail.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

site: www.amaltheiatheplace.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved